Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre:
Beni hatırla

Packard Bell MB65 P-038 Ekran Karıncalı (Renklerle Dolu)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Packard Bell MB65 P-038 Ekran Karıncalı (Renklerle Dolu)

Packard Bell MB65 P-038 Ekran Karıncalı (Renklerle Dolu) 1 yıl, 11 ay önce #1

Bir lap topum var.Modeli Packard Bell MB65 P-038.Ekran kartı da nvidia geforce 8400M dir.Pc yi aldığımda vistaydı xp ye çevirdim ve yaklasık 2.5 senedir kullanıyorum..1 haftadır ekran karıncalanıyor..renkli kutucuklar asağı doqru inior falan..format attm bütün driverları yüklüyorm problem yok ekran kartının driverını yüklerken aynı problemi yaşıyorum ve pc resetliyor kendi kendine..tekrar açıldığında ise hiç bir driver yüklenmemiş olarak görünüyor.nvidia nın son driverını da indirip yükledm aynı problem devam ediyor.Yardım edin
  • rammstein4
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 1
  • Uzmanlık: 0

Cvp:Packard Bell MB65 P-038 Ekran Karıncalı (Renklerle Dolu) 1 yıl, 11 ay önce #2

Merhaba;

Size tavsiyem ilk olarak laptop'ı orjinal işletim sistemi olan vistayı yüklemeniz ve orjinal driverlarını tanıtmanız. Eğer sorun çözülürse Windows XP driverlarınızda bir problem olabilir ki ekran kartının driverini kurarken laptopın resetlenmesi yanlış driveri veya driverı yanlış şekilde yüklendiğinden olması muhtemeldir. Yok vista da orjinal driverlarında problem devam ediyorsa vga ile harici bir mönitöre bağlamayı deneyin. Eğer harici monitörde kusursuz görüntü alabiliyorsanız sorun lcd ekrandandır. Eğer harici monitörde de sorun devam ediyorsa sorun büyük bir ihtimal ekrankartındandır denebilir.

Bu testleri sırasıyla yaptığınız takdir de sorunun donanımsal veya yazılımsal olduğunu tespit edebilir ve çözümü bunun üzerine şekillendirebilirsiniz.

Kolay gelsin...
  • tRx
  • Administrator
  • Gönderiler: 773
  • Uzmanlık: 56
Son Düzenleme: 1 yıl, 11 ay önce Düzenleyen tRx.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.22 saniye