Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre:
Beni hatırla

toshiba dynabook ss2000m
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: toshiba dynabook ss2000m

toshiba dynabook ss2000m 2 yıl, 7 ay önce #1

toshıba daynbook ss2000m model laptop var format atamıyorum ne yapabılrımı
  • cagdas2040
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 3
  • Uzmanlık: 0
Son Düzenleme: 2 yıl, 7 ay önce Düzenleyen tRx.

Cvp: daynebook ss200m 2 yıl, 7 ay önce #2

format atamıyorum derken tam olarak ne oluyorda format atamıyorsun hocam ?? bi hata felan veriyordur mutlaka. biraz açıklayabilirsen yardımcı olmaya çalışalım.
  • faruk
  • Administrator
  • Gönderiler: 141
  • Uzmanlık: 9
Eğer imkanınız varsa laptoplarla ilgili sorunlarınızda video çekimi yapın ve açacağınız başlıklarda yayınlayın. Böylece sorunun daha iyi anlaşılacağına ve daha mantıklı yorumlar yapılacağına emin olabilirsiniz..

Örnek: www.laptopuzmani.com/forum/12-hp-compaq-...io-c500-power-isklar

Cvp:daynebook ss200m 2 yıl, 7 ay önce #3

boot olmuyor hicbir şekilde usb cdroom u var ama xp cdnı gormuyor baska bı proram lazım dıye duydum
  • cagdas2040
  • Yeni Üye

Cvp:daynebook ss200m 2 yıl, 7 ay önce #4

Merhaba
Bios ayarlarına girmek için; bilgisayarını ilk açılırken toshiba logosunu gördüğünüzde ESC tuşuna basın. Eğer ESC tuşu olmassa bir de f12 tuşunu deneyin. Boot ayarlarına girdikten sonra baslangici usb cdroma alarak işletim sistemi kurabilirsiniz.
  • tRx
  • Administrator
  • Gönderiler: 782
  • Uzmanlık: 58
Son Düzenleme: 2 yıl, 7 ay önce Düzenleyen tRx.

Cvp:daynebook ss200m 2 yıl, 6 ay önce #5

bende bilgisayarcıyım neyin ne oldugunu biliyom biraz daynbook hakkında araştırma yaparsan nasıl kurulacagı hakkında bılgın olur bıraz bu alete program veya özell bı cd lazım o varmı dıye soruyorum
  • cagdas2040
  • Yeni Üye

Cvp:toshiba dynabook ss2000m 2 yıl, 6 ay önce #6

Merhaba madem bilgisayarcısınız ilk olarak aradiginiz modelin ismini yanlış şekilde aradığınızı belirtmek isterim. Daynbook değil "dynabook" olacak. Biz duyumlara göre değil bilgimize, tecrübemize ve araştırmalara göre insanlara yardımcı olmaya calışıyoruz. Eğer en başında siz derdinizi detaylı olarak açıklasaydınız bu tür polemiklere de gerek kalmazdı. Ama madem bir bilgisayarcısınız, "özel cd ve program" duyumlarına eriştiyseniz bunların temin etmede de pek sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyoruz. Hatta eriştikten sonra bizle de paylaşırsanız seviniriz.
  • tRx
  • Administrator
  • Gönderiler: 782
  • Uzmanlık: 58
Son Düzenleme: 2 yıl, 6 ay önce Düzenleyen tRx.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.24 saniye