Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre:
Beni hatırla

samsung r580 sorunu
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: samsung r580 sorunu

samsung r580 sorunu 1 yıl, 9 ay önce #1

arkadaşlar benim bi sorunum var .
samsung r580 leptop kulanıyorum win7 kurulu orgnali.ve ben xp ye cevirmek istedim ama bi türlü olmuyor .
cd takıyorum bir tuaşa bas dior devam ediyorum ardından f6 ve f2 dior onlar bastığımda kurtarma diskini takın dior basmadığımda bişeyler kurmaya başlıyor ve sonra tekrar başa dönüyor yardım edin ltfen ne yapmam lazım
ve bunun biooundan da bişey anlamadım.
  • saruhan
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 2
  • Uzmanlık: 0

Cvp:samsung r580 sorunu 1 yıl, 9 ay önce #2

merhaba...

www.laptopuzmani.com/xp-kurulum-resimli-anlatim

Oncelikle yukarıdaki makaleyi dikkatlice inceleyin. Yukardaki makaleyi özetlemek gerekirse;

Windows XP Cdsini bilgisayara takın. Daha sonra bios ayarlarından başlangıç aygıtını CD ROM'a alın ve ayarları kaydedip çıkın. Bilgisayar tekrar başladığında cdromdan başlayacaktır ve yukarıdaki makalede bahsedildiği üzere herhangi bir tuşa basıp kuruluma geçecektir. İlk mavi ekranda sistem aygıtları ve dosyalarını yükleyecektir. Daha sonra size bilgisayardaki harddisk partitionlarını getirecektir. Siz artık isteğinize göre kurulum sirasındaki verilen yönergeler ile ister 1 ister 2 partition olustururak birini windows'u yüklemek üzere seçeceksiniz ve windows kur cd si o partitionu formatlayıp sistem dosyalarını yükleyecek ve yükleme bittiğinde restart edicek. Restart ettiğinde hiçbirşeye dokunmayın. Harddiskten boot edicek ve kurulama devam edicek. Kurulum sırasında kullanıcı adı, lisans anahtarı gibi bilgileri sizden isteyecek. Onlarıda girdikten sonra kurulum başarıyla tamamlanacaktır.

Eğer bir yerde takılırsanız veya bir hata ile karşılaşırsanız karşılaştığınız problemi yazın yardımcı oluruz seve seve...

Kolay gelsin...
  • tRx
  • Administrator
  • Gönderiler: 782
  • Uzmanlık: 58
Son Düzenleme: 7 ay, 2 hafta önce Düzenleyen tRx.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.17 saniye