Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre:
Beni hatırla

Knight Online sorunları!
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Knight Online sorunları!

Knight Online sorunları! 2 yıl önce #1

Pc veya Laptop lardaki Knight Online sorunlarının kalıcı çözümleri!

Arkadaşlar bu oyun cok fazla rağbet gören bir oyun olmasının,yanında çokçada sorun veren bir oyun olarakada ünlüdür.Sizlere burada karşılaşa bileceğiniz sorunlar hakkında bilgiler vericem.

1-) X-Trap Hatası: Güya oyunu güvenli oynanması için çıkmıştı fakat son derece ızdırap olmaya başlamıştı. Herkes kendi kafasından çözüm önerileri sundular. Kimisi format at, kimisi sil yeniden yükle vs.. gibi şeyler söylediler ama kalıcı çözüm bu.
İşte bu hatanın çözümü:
Başlat/Çalıştır/ cmd yazıp enter diyoz. Çıkan siyah msdos ekranına. ipconfig/flushdns yazıyoruz ve enter diyoz. Sorununuz geçmiştir. İyi oyunlar. Tekrar verirse yine aynı işlemi yapalım.

2-) Charımızın askıda kalma olayı:Genelde bu hatayı DC olduktan sonra oyuna girerken verir. Hatayi almamak için. Dc olunca tamam demeyin. CTRL+ALT+DEL basıp knightonline.exe proğramını sonlandırın. Tekrar girişte charınız askıda kalmayacaktır.

3-) FtpOpenFile Error Hatası Çözümü :
- Knight Online Sitesinden İndirmeyin .
- Knight Online Sitesinden İndirirken İndirmeyi Tamamlandıktan sonra Dosyalar Eksik Oluyor .
Örnek : Data , HackShield Dosyası Eksik Oluyor .
Knight Online Sitesinden İndirildiğinde FtpOpenFile Error Hatası Verebiliyor . HackShield ve Data Dosyası Eksikti Yükledim Sorun Çözülmüştü ve Oyun'a girdim.

4-) Program is outdated............ Diye devam eden bir sorun var.Laptop Uzmanı kullanıcalır için işte çözüm:
Başlat / Proğramlar / knight Online / Options açıyoz. En üstteki path versiyonu yazan yeri 1 düşürüyoz. mesela 1505 pathteysek. orayı 1515 yapıp ok diyoruz. Oyunu açınca 1464. patch tekrar yüklenecektir ve sorunsuz şekilde oyununuzu oynayınız.

^^Lütfen Dikkat^^KOPX ve HİLE yöntemleri ile ilgili sorular sormayınız!Dikkate alınmayacaklardır!
  • arslan
  • Moderator
  • Gönderiler: 4
  • Uzmanlık: 0
Son Düzenleme: 2 yıl önce Düzenleyen arslan.
  • Sayfa:
  • 1
Yetkililer: arslan
Sayfa oluşturulma süresi: 0.23 saniye