Skip to content

Laptop Uzmanı

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

acer 5520 monitörü komple kırıldı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: acer 5520 monitörü komple kırıldı
acer 5520 monitörü komple kırıldı 6 Ay, 2 Hafta önce Karma: 1
yeni monitör ve çerçeve kamera ve data kablo invektör ve menteşeleri oldım montajı yaptım ama data kablosu hariç 3 tane kablo var kasanın içine giriyor o kabloları nasıl takabilirim yerlerine alt kasayı komplemi sökmem lazım
garuramon
Yeni Üye
Gönderiler: 12
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Cvp:acer 5520 monitörü komple kırıldı 6 Ay, 2 Hafta önce Karma: 4
Merhaba ;

Onlar muhtemelen webcam ve wireless anten kablolarıdır. Wireless kartın antenleri genelde ekran panelinden klavyenin altından geçerek altdaki wireless karta takılır. Diğerleride muhtemelen anakart'a takılacaktır. Dolayısıyla bu durumda tüm alt kasayı sökmeniz gerekecektir.

Kolay gelsin...
tRx
Yönetici
Gönderiler: 151
graph

Cvp:acer 5520 monitörü komple kırıldı 6 Ay, 1 Hafta önce Karma: 1
teşk ama 2 kablo sanırım wairles kablosu diğğeride mikrofon kablasu olacak herhalde birde ekranı taktım ama ekrana işık gelmiyor ama görüntü var ekrana işık tutunca daha belli oluyor görüntüler işık yok hangisinde sorun olabilir invektörmü florasanmı yoksa data kablosundamıdır teşk
garuramon
Yeni Üye
Gönderiler: 12
graphgraph

Cvp:acer 5520 monitörü komple kırıldı 6 Ay, 1 Hafta önce Karma: 4
Ekran lambasında sorun olacağını zannetmiyorum çünkü lcd ekranı yeni almışsınız. Data kablosunda da sorun yoktur eğer olsa ışık tuttuğunuzda karanlık da olsa görüntü gelmezdi. Bence sorun lcd invertörden kaynaklanıyor. Invertörün bağlantılarını kontrol edin. Invertöre giren kablolar (LCD Ekran lambası ve LCD Ekran Data kablosu) doğru takılmış ve yerlerine oturmuş olduğuna emin olun. Tüm bunlara rağmen hala karanlık ise invertorun calistiğina emin olun. Bunu da başka bir invertor ile aldığınız yeni lcd ekranı çalıştırmayı deneyerek yapabilirsiniz.
tRx
Yönetici
Gönderiler: 151
graph

Üste gitSayfa: 1