Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre:
Beni hatırla

İşlemci yükseltme
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: İşlemci yükseltme

İşlemci yükseltme 1 yıl, 9 ay önce #1

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle bu siteyi kuran arkadaşlara paylaşımda bulunan arkadaşların eline sağlık.
Benim sorunum şu; bende Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2045 model bir laptop var ve bunun işlemcisi İntel Pentium M processor 1,73 GHz socket 479 ben bunu upgrade etmek istiyorum. Yerine takabileceğim işlemciler neler bu konuda yardımcı olurmusunuz?
Teşekkürler.
  • sertan1976
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 2
  • Uzmanlık: 0

Cvp:İşlemci yükseltme 1 yıl, 9 ay önce #2

Merhaba...

Anakartınızın desteklediği işlemcileri öğrenmek için anakart chipsetinizi de belirtmeniz gerekmektedir. Aksi takdir de bu bilgilerle yardimci olmamız zor...
  • tRx
  • Administrator
  • Gönderiler: 782
  • Uzmanlık: 58

Cvp:İşlemci yükseltme 1 yıl, 9 ay önce #3

Anakart Chipset Modeli : 82915PM/GM/GMS, 82910GML Host Bridge
  • sertan1976
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 2
  • Uzmanlık: 0

Cvp:İşlemci yükseltme 1 yıl, 9 ay önce #4

Tekrar merhaba...

ark.intel.com/chipset.aspx?familyID=19209

yukarıdaki url de sağ taraftaki menüden compatible products ordan proccessors ü seçerek uyumlu işlemcileri görüntüleyebilirsiniz. Benim fikrimi soracak olursanız pek elle tuttulur gözle görülür bir performans artışı olmayacaktır. Desteklenen işlemcilere baktığımızda yine hepsi m işlemci. tabi ki incelemenizde fayda var.

kolay gelsin...
  • tRx
  • Administrator
  • Gönderiler: 782
  • Uzmanlık: 58

Cvp:İşlemci yükseltme 1 yıl, 9 ay önce #5

laptop performansı sadece işlemci saat hızıyla ilgili değildir. diğer bileşenlerinde bu konuda etkisi büyüktür. laptoplarda upgrade yapmanın maliyetini göze almak yerine yeni bir laptop ya da donanımı yüksek bir ikinci el düşünülmesi (bence) daha mantıklı olur.
  • faruk
  • Administrator
  • Gönderiler: 141
  • Uzmanlık: 9
Eğer imkanınız varsa laptoplarla ilgili sorunlarınızda video çekimi yapın ve açacağınız başlıklarda yayınlayın. Böylece sorunun daha iyi anlaşılacağına ve daha mantıklı yorumlar yapılacağına emin olabilirsiniz..

Örnek: www.laptopuzmani.com/forum/12-hp-compaq-...io-c500-power-isklar
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: mehnaz
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.23 saniye