Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre:
Beni hatırla

ekran kartı değiştirme
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: ekran kartı değiştirme

ekran kartı değiştirme 1 yıl, 5 ay önce #1

merhaba arkadaşlar
benim Casper marka dizüstü bilgisayarım var benim sorunum ben bu pc de hic bir oyun oynayamıyorum sanırım ekran kartından kaynaklanıyor ben bu pc nin ekran kartını değiştirmek istiyorum ama pekte anlamam pc den bunun ekran kartı değiştirilebilirmi değiştirilirse bana bir ekran kartı önerirmisiniz pc nin özellikleri

işlemci : pentium(R)Dual-Core CPU t4400 @ 2,20 Ghz
Ram : 2 Gb
Sistem türü : 32 Bit
Ekran Kartı : Sis Mirage 3 Graphics

yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • m_erkucuk
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 7
  • Uzmanlık: 0

Cvp:ekran kartı değiştirme 1 yıl, 5 ay önce #2

Merhaba;

Bahsettiğiniz ekran kartı anakart ile tümleşiktir. Yani değiştirilmesi için yeni bir anakart almanız gerekicektir. Tabi ki bu durum size bir laptop fiyatına yakın maliyeti olabilir.

Ayrıca oyun gibi performans gerektiren işlemler sadece ekran kartı ile alakalı değil, işlemci, ram gibi diğer bileşenlerle de orantılıdır. Bahsettiğiniz donanımsal özellikler fena değil ama günümüzde i7 teknolojili işlemciler çıktığından dual core tipi işlemciler biraz eskidi diyebiliriz.

Kısaca özetlemek gerekirse eğer oyun oynamak sizin için elzem bir durumsa casper notebookunuzu elden çıkartıp yerine daha yüksek performanslı bir notebook almanız gerekicektir.
  • tRx
  • Administrator
  • Gönderiler: 773
  • Uzmanlık: 56
Son Düzenleme: 1 yıl, 5 ay önce Düzenleyen tRx.

Cvp:ekran kartı değiştirme 1 yıl, 5 ay önce #3

saol arkadaşım yardımların için anlaşılan laptopu satacağız yeni bir laptop alacağız...
  • m_erkucuk
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 7

Cvp:ekran kartı değiştirme 1 yıl, 5 ay önce #4

Ne demek keşke daha çok yardımcı olabilseydik. Laptop alırken alternatifleri iyi düşünmelisiniz fiyatı kadar gereksinimlerinizi, güvenilirliği gibi faktörleride düşünmelisiniz. Eğer böyle bir düşünceniz olursa siz alternatiflerinizi yazarsanız size en uygun laptop'ı seçme de de yardımcı olabiliriz...
  • tRx
  • Administrator
  • Gönderiler: 773
  • Uzmanlık: 56

Cvp:ekran kartı değiştirme 1 yıl, 3 ay önce #5

LAptoplarda iki turlu ekran karti olan anakartlar vardir 1 onboard oburude pci yuvali olalardir.. pci yuvaliolanlari siz yapabilirsiniz ama onboard olanlar icin chip set degistirmede uzman bir servise gidip uyumlu ve yuksek model bir gpu sormalisiniz onlar bunu yapar bu is icin yeni anakart almaniza gerek yok...

SAYIN YONETICI BILGILERINIZE ARZ EDILIR... SAYGILARIMLA...
  • denizgunr
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 1
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 11.08 saniye