Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre:
Beni hatırla

Packard Bell Şarj Aleti Takınca Ses Geliyor DESTEK
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Packard Bell Şarj Aleti Takınca Ses Geliyor DESTEK

Packard Bell Şarj Aleti Takınca Ses Geliyor DESTEK 1 yıl, 9 ay önce #1

Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım ve Söyle Bir Sorunum var Packard bell Easy Note Bir Laptop var monitör değiştirildi monitö söklüne kadar sorun yoktu ama monitör geldi ve taktığımızda şöyle bir sorun oldu bilgisayar açılmıyor ve adaptörü taktığımda DC Giriş bölümünden bip bip bip diye kısık şekilde bir ses geliyor bu ses şarj aletindende geliyor ve pw jackı bilgisayar ataktığımda bataryanın ışığı kısılarak yanıp sönmeye başlıyor... sorunu bir türlü çözmedim DC Giriş testi yaptım normal şekilde çalışıyor neden olabilir bu sorun Bu ARADA ŞARJ ALETİ Liteon 19v4.74a destekleriniz için şimdiden tşk ederim
  • Pcajans
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 2
  • Uzmanlık: 0

Cvp:Packard Bell Şarj Aleti Takınca Ses Geliyor DESTEK 1 yıl, 9 ay önce #2

merhaba...

İlk olarak kontrol etmeniz gereken takdığınız ekranın güç özellikleri eskisiyle aynı olup olmadığını kontrol edin. Eğer aynı ise ve laptopın bataryası laptopı açacak kadar dolu ise laptopı açmayı deneyin. Sorun hala devam ediyorsa çalıştığına emin olduğunuz aynı özellikli başka bir adaptörü kullanmayı deneyin.
  • tRx
  • Administrator
  • Gönderiler: 773
  • Uzmanlık: 56

Cvp:Packard Bell Şarj Aleti Takınca Ses Geliyor DESTEK 1 yıl, 9 ay önce #3

ediklerinin Hepsini Yaptım Dostum Kendi Bataryası Full Boş Sanırım aynı özellikte bir bataryada bulamadım monitöre gelince evet aynı seri ürün
  • Pcajans
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 2
  • Uzmanlık: 0

• Sayfa:
  • 1
Yetkililer: gencbilgisayarci
Sayfa oluşturulma süresi: 0.29 saniye