Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre:
Beni hatırla

Asus N50vc210dv LCD Arka Plan Sorun..
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: Asus N50vc210dv LCD Arka Plan Sorun..

Asus N50vc210dv LCD Arka Plan Sorun.. 1 yıl, 10 ay önce #1

Merhaba arkadaslar bundan 5 ay önce satıl aldığım Asus N50vc210dv model laptopun lcd arka panel kısmının yapışkanının yavaş yavaş çıktığını görüyorum ve buda pc yı açıp kapatırken bazen ses yapıyor.Bu normalmidir?Aklıma takılan diğer bi konuda laptopu tasırken kaldırıp indirirken vs.. bazı seslerin gelmesi normalmidir ?
  • explosive
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 6
  • Uzmanlık: 0

Cvp:Asus N50vc210dv LCD Arka Plan Sorun.. 1 yıl, 10 ay önce #2

Merhaba explosive;

Arka panel yapışkanı derken tam olarak neyi kastediyorsun anlayamadım. Ekran panel menteşelerini mi yoksa yeni laptopların üzerinde bulunan koruyucu plastik tabakayı mı?

Konuyu biraz daha detaylı anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışırız...
  • tRx
  • Administrator
  • Gönderiler: 773
  • Uzmanlık: 56

Cvp:Asus N50vc210dv LCD Arka Plan Sorun.. 1 yıl, 10 ay önce #3

tRx yazan:
Merhaba explosive;

Arka panel yapışkanı derken tam olarak neyi kastediyorsun anlayamadım. Ekran panel menteşelerini mi yoksa yeni laptopların üzerinde bulunan koruyucu plastik tabakayı mı?

Konuyu biraz daha detaylı anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışırız...

Ekran arka paneli ve lcd birleştiği yeri kastetiyorum kastetiyorum. Ekteki resimde daha detaylı görebilirsiniz.
asus_n50vn_and_n50vc_notebook_pcs.jpg
  • explosive
  • Yeni Üye

Cvp:Asus N50vc210dv LCD Arka Plan Sorun.. 1 yıl, 10 ay önce #4

bu kısımda açılmalar görüyorum çok ciddi boyutta olmasada, bude sese sebep oluyor.normalmidir ??
  • explosive
  • Yeni Üye

Cvp:Asus N50vc210dv LCD Arka Plan Sorun.. 1 yıl, 10 ay önce #5

Tekrar merhaba;

Bahsettiğiniz durum anormaldir. Çünkü bahsettiğiniz kısımlar vidalar ile birbirine tutturulmuştur. İşaretlediğiniz bölümde sağ ve sol kısımlarda siyah kaucuk noktalar vardır. Onların altında vidalar olması lazım ve bu vidalarda gevşeme söz konusu olabilir. Bence garantiye göstermeniz iyi bir yol olabilir.
  • tRx
  • Administrator
  • Gönderiler: 773
  • Uzmanlık: 56
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: explosive

Cvp: Asus N50vc210dv LCD Arka Plan Sorun.. 1 yıl, 1 ay önce #6

Merhaba öneriniz için teşekkürler.öncelikle anladığım kadarıyla üst kısımın vidaları tam sıkılmadığı ıcın,ekranı kaldırıp ındırırken sesler gelıyordu ,onun dısında bazı sarsıntı durumlarındada ekranda gelıp gıtme sıkıntısı vardı.tr'ye yenı geldıgım ıcın servise anca goturebıldım ancak benım sıze sormak istediğim soru siyah çercevelerdeki cizilme sorunu,cok hassas oldugu ıcın onune gecemıyorum ayrıca su zamana kadarda bayaa cızık olustu bunun ıcın neler yapabılırım ? cızıklerı nasıl gıderebılır veya ne gıbı bı onlem alabılırım? Şimdiden Teşekkürler.

KoLay GeLsin ....
  • explosive
  • Yeni Üye
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Sayfa oluşturulma süresi: 0.46 saniye